O Eslipse

14. června 2011 v 20:39 | Wikušík |  Novinky
Ahojte píšem už po dlhšom čase ale prinášam vám aj tieto novinky.

Fajn info môžeš nájsť aj v časopise Kamararát.

Funny fakty Eclipse news

Chúda KRISETEN STEWARD musela po čas celého natáčannia nosiť parochnu po tom,čo si v inom filme,ktoýnataáčala,musela dať vlasy úplne nakrátko ostrihať.!!!

ASLEY GREENE tvrdí,že medzi Alice s Jasperom sa odohrá scéna,ktorá zaujíma každého Žeby dalšia romantika?

New moon režíroval CHRIS WEITZ,ktorý mal práce vyše hlavy až tak že nezmeškal šancu uchádzať sa o miesto režírovať aj dalšiu časť!

O čom bude zatmenie?

Tretia časť TWILIGHT s názvom ECLIPSE pokračuje v story o Belle a Edwardovi,ktorí sú opäť spolu.Grády ale zabezpečuje Jacob,sexi svalnáč,ktorý sa okolo Belly tiež už od samého začiatku točí.Bellin cieľ je teda sprijateliť Edwarda a Jacoba.Prečo?Jedného miluje a druhého má veľmi veľmi rada.Ako inak,okrem tohto je tu aj druhá línia deja-po okolí sa potulujú masoví vrahovia.Kto je za tým a čo sa stane Belle?

 

10 vecí ktoré musíš vedieť

1. června 2011 v 14:58 | Wikušík |  Čo musíš o Twilighte vedieť!
1. Meyerová(napísala TWILIGHT) - podobne ako Bella vyrastala v meste Phoenix v Arizone
2. Autorka ságy bola podobne ako Bella vo Phoenixe nezaujímava pre chalanov. Tí si ju začali všímať až keď sa dostala na vysokú
3. Nápad napísať o Belle A Edwardovi knihu sa zrodil v sne autorky ktorý sa jej sníval presne 2. júna 2003.
4. Tisíce chalanov, dokonca aj mužov sa uchádzali o rolu Edwarda, fanúšikovia dokonca bojovali za to aby Edwrada hral Tom Welling so Smallvile.
5. Robert Pattison, ktorý napokon kasting vyhral, je začínajúcou rockovou hviezdou. Pár z jeho skladieb sa nachádza aj na soundtracku k filmu TWILIGHT.
6. Meyerová pôvodne pomenovala prvú knihu ako TWILIGHT(v preklade Súmrak) až po tom, čo sa väčšina deja odohrávala v upršanom mestečku Forks.
7. Autorka zverejnila na svojich oficiálnych stránkach, zoznam interpretov čo počúvala počas písania série. Objavujú sa na ňom mená ako Radiohead,Coldplay,Linkin Park,Dido či Billy Joel.
8. Asi stovka oddaných fanúšikov navštevuje mestečko Forks, v ktorom reštaurácia Sully´s Drive-in ponúka Bella burger ku ktorému každy zákazník dostane zadarmo upírie zuby.
9. Meyerová začala písať aj sprievodnú knihu k TWILIGHT z Edwardovho pohľadu, no zradil ju blízky zdroj, ktorý uverejnil časť z napísaných materiálov na internete. Autorka ságy prinajmenšom dočasne prestala pracovať na tomto diele a všetky stvorené kapitoly umiestnila na svoj web.
10. Kristen Stewart mala počas natáčania filmu iba 17. A ako hovorí jej najobľúbenejšia scéna z TWILIGHTU je bozk s Edwardom

Ako dobre poznáš Bellinu rodinu,

31. května 2011 v 19:49 | Wikušík |  Testy Twilight
1. Ako sa volá Bellina matka?
a) Esme
b) Renee
c) Jessica
d) Nikto nevie.
2. Ako sa volá Bellin otec?
a) Billy
b) Phil
c) Charlie
d) Carisle
3. Ako sa volá Bellin nevlastný otec?
a) Billy
b) Phil
c) Charlie
d) Carisle
4. Čo robí Bellin otec?
a) požiarny náčelník
b) právnik
c) doktor
d) policajný náčelník
5. Čo robí Bellin nevlastný otec?
a) hráč futbalu
b) hráč baseballu
c) hráč basketbalu
d) ani jedno z uvedeného
6. Prečo sa Bella presťahovala k jej otcovi?
a) vyhodili ju z jej starej školy
b) chýbal jej otec
c) aby jej mama a nevlastný otec mohli spolu tráviť viac času
d) jej nevlastný otec ju nechcel vidieť
7. Čo robí Bellina mama?
a) je náhradná učiteľka
b) zdravotná sestra
c) spisovateľka
d) recepčná
8. Čo dala Belle mama na jej osemnáste narodeniny?
a) letenky
b) zápisník
c) fotoaparát
d) autorádio
9. Čo dal Belle jej otec na jej osemnáste narodeniny?
a) letenky
b) zápisník
c) fotoaparát
d) autorádio
10. Kam sa presťahovala Bellina matka a jej priateľ?
a) Austin, Texas
b) Houston, Texas
c) Tampa, Florida
d) Jacksonville, Florida

Odpovede:

1.b
2.c
3.b
4.d
5.b
6.c
7.b
8.c
9.b
10.d
 


Rozvrhy

31. května 2011 v 19:35 | Wikušík |  Rozvrhy hodín Twiligt


Robert Pattinson- Voda pre slony

31. května 2011 v 19:06 | Wikušík |  Novinky

Voda pre slony

Water for Elephants Poster

Veterinárne študent opustí jeho štúdia po tom, čo jeho rodičia boli zabití a pripojí pojazdný cirkus ako veterinár.

Hviezdy:Rober pattinson, Reese Witherspoon a Gristoph Waltz
Spisovaťelia:Richard LaGravenese(scenár),Sara Gruen(román)
Réžia:Francis Lawrence


Ten román môže byť dobrý..=/..Tu je ukážka z filmu posúdte sami=)























Robert Pattinson-rozhovr s Leypress.fr

31. května 2011 v 11:40 | Wikušík |  Novinky

Zaujímavé kúsky o varené vajcia, 1960, a spodná bielizeň


Robert Pattinson bol nedávno v Paríži na podporu 'Voda pre slony.' Jeho krátky rozhovor sLexpress.fr odhaľuje niektoré zaujímavé a humorné kúsky:

Mladý anglický herec, hviezda Twilight filmov, je hrdinom Voda pre slony teraz, keď čakáme na jeho časť v Cosmopolis, nové Cronenberg ...

Ak ste boli na mieste ... Ak ste boli na mieste, oblasť South Bank v Londýne. Medzi Hayward Gallery, Národné divadlo a všetky ďalšie činnosti, som sa nikdy nudiť. Chcel by som tiež povedať, New York pre úchvatná panoráma tvoria budovy a rýchle tempo mesta, bez ohľadu na dennú dobu.


Detstvo jedlo ... Varené vajcia so soľou na boku toast na dosah ruky. Nevyhnutne, to je pre mňa cítim sa ako v sobotu, keď moja matka to robila pre mna. Som trochu nostalgický tejto doby.

Zviera ... slon. Je to chytrý a ukľudňujúce zviera. Majú neuveriteľnú zručnosť. Veľa som sa naučil od neho pri práci na filme. Chcel by som tiež pridať girafe, pretože som mal možnosť hrať sa s dieťaťom girafe sotva väčší ako ja.


Éra ... Som veľký fanúšik hudby a štýl obliekania z roku 1960. Či už v Anglicku alebo v Spojených štátoch, sa mi páči všetko, čo je z tej doby.

Album ... Je ťažké vybrať jeden. Dávam ti svoje top 5: Night Train Oscar Peterson, One Love Bob Marley & The Wailers, Moondance, Van Morrison, Abbey Road, Beatles, a Enter Wu-Tang (36 Chambers), Wu-Tang Clan. Všetci so mnou hovoria svojím vlastným spôsobom.

Umelec ... cannonman v cirkuse. Mám rád riziko. Milujem mať pocit lietania. Byť fúzy dáma, tak aby mi to nevadilo . Aby sme sa vyhli holrniu!

Kniha ... Money, Money Martin Amis. Čítal som to, keď mi bolo 15, čítal som to stokrát od tej doby, a vždy ma to rozosmeje. Amis sa podarilo vytvoriť svet, ktorý je zároveň zábavný a drsný. Rád by som hral John Self, skazený hrdina, ktorý je bez ilúzií, on to vytvoril.

Základný odev ... Bez váhania, spodná bielizeň: je to naozaj len kúsok, čo potrebujete! To a slnečné okuliare, ktoré sú doplnkom, ktorý mám rád! Doma, som neustále v tomto oblečení.

Citáty ... "Chyby sú dvere objav", James Joyce. Smiliar jedno: "Človek môže byť zničený, ale nie porazený" od Ernesta Hemingwaya. Obaja mi pripomínajú, že naše najväčšie chyby sú skúsenosti a od nich sa učíme najviac. Dúfam, že k zlepšeniu každému želaám žiť ďalší deň, že?




Twilight torty

30. května 2011 v 19:41 | Wikušík |  ◕Twilight veci◕
Mnam..dala by som si fanúšikom Twilight a máš čoskoro narodeniny?Ták neváhaj a daj si upiesť Twilight tortu.T sú niekoľko ukážok =)














































7







Twilight veci

30. května 2011 v 19:25 | Wikušík |  ◕Twilight veci◕
Tých vecu twilight je už vela á určite ste už niektoré videli noo ale pre tých čo nevideli.=)


















































Kto chce sprijateliť?

30. května 2011 v 18:59 | Wikušík |  Kto chce sprijateliť?

Chcéš sprijateliť blog?Píš do kometárov...=)

Ták píš 1.Meno
2.Názov blogu
3.web

Aj ty niečo pridaj!

30. května 2011 v 18:48 | Wikušík |  Moje novinky!
Ahoj tu do kometárov píšte vaše novinky.V pripade dlhého článku alebo podobne píšte na email:wikinka43@azet.sk.
Pre uvedenie tvojich noviniek potrebujem tvoje meno alebo prezívku,ak chceš aby som uviedla že ty si poslal túto iformáciu!
Vaše články uverejním najneskor do 3 dni.=)

Pravidlá blogu!

30. května 2011 v 18:37 | Wikušík |  O blogu
Ahojte ták toto je môj blog.Určite ste sa pozreli aj na iné rubriki kedže ste navšivili aj túto.Napíšem vám tu niekoľko pravidiel o mojom blogu : 1.Komentovať príspevky( ked ste sa na moju rubriku pozreli a zaujala vás budem rada ak
toto pravidlo dodržíte.Za pochopenie dajujém=D)

2.Navštevovať môj blog aspon raz do mesiaca(nemusíťe)

3.Môžete kopírovať moje iformácie ktoré pridavam na blog!PROSÍM napíšte aj zdroj!(Pre tých
ktorý nevedie zdroj je z kade ste skopírovali informácie napr.NOVINKY TWILIGHT.=) ked už
kopírujete do kometára napíšteze ste tento článok kopírovali dakujém velmi pekne.


4.Budem rada ak svoj email zadáťe do odber noviniek.

5.Máte aj vy nejaké ine novinky z ktorími by ste sa podelili ?Ták šup s nimi sem na môj blog
do rubriky Moje novinky.

6.Máte aj vy svoj blog a radi by ste sa sprijatelili?Ák áno píšte do rubriky Kto chce
sprijateliť?

7.Zapájať sa do súťaží!

Á viác už neviem..=))..Ked budete aspon 2 z týchtom pravidiel dodržiavať budem véélmi rada
Dakujém za pochopenie.:)

BTS videá z natáčania Fierce People a The Messengers V pokračovaní novinky nájdete videá z natáčania Fierce People a The Messngers.

29. května 2011 v 12:54 | Wikušík |  Novinky

BTS videá z natáčania Fierce People a The Messengers

V pokračovaní novinky nájdete videá z natáčania Fierce People a The Messngers. Možno ste tieto vidá už videli, ale pre mňa sú nové.






Jackson sa zranil počas nakrúcania Breaking dawn

29. května 2011 v 12:44 | Wikušík |  Novinky

Jackson sa zranil počas natáčania Breaking Dawn

Jackson prekvapil svoju fanynku, keď jej prostredníctovom televíznej show poďakoval za podporu . Prezradil aj jedno tajomstvo - počas natáčania BD si zlomil rebro, ale keďže si chcel spraviť všetky kaskadérske kúsky sám, pokračoval v natáčaní so sadrou.

Paparazzi-Daniel Taylor Lautner

29. května 2011 v 12:39 | Wikušík |  Paparazzi
Tieto fotky sú už staršie musím povedať.



taylor - twilight-series photo

taylor - twilight-series photo

taylor - twilight-series photo

taylor - twilight-series photo

BRAVO a zase BRAVO

29. května 2011 v 12:34 | Wikušík |  BRAVO
Od natáčania Twilight sági sa v časopisch BRAVO objavilo kopu fotografíí a pod.Ale len niektoré z nich som vám vybrala.






















































Kam dál