Květen 2011

Ako dobre poznáš Bellinu rodinu,

31. května 2011 v 19:49 | Wikušík |  Testy Twilight
1. Ako sa volá Bellina matka?
a) Esme
b) Renee
c) Jessica
d) Nikto nevie.
2. Ako sa volá Bellin otec?
a) Billy
b) Phil
c) Charlie
d) Carisle
3. Ako sa volá Bellin nevlastný otec?
a) Billy
b) Phil
c) Charlie
d) Carisle
4. Čo robí Bellin otec?
a) požiarny náčelník
b) právnik
c) doktor
d) policajný náčelník
5. Čo robí Bellin nevlastný otec?
a) hráč futbalu
b) hráč baseballu
c) hráč basketbalu
d) ani jedno z uvedeného
6. Prečo sa Bella presťahovala k jej otcovi?
a) vyhodili ju z jej starej školy
b) chýbal jej otec
c) aby jej mama a nevlastný otec mohli spolu tráviť viac času
d) jej nevlastný otec ju nechcel vidieť
7. Čo robí Bellina mama?
a) je náhradná učiteľka
b) zdravotná sestra
c) spisovateľka
d) recepčná
8. Čo dala Belle mama na jej osemnáste narodeniny?
a) letenky
b) zápisník
c) fotoaparát
d) autorádio
9. Čo dal Belle jej otec na jej osemnáste narodeniny?
a) letenky
b) zápisník
c) fotoaparát
d) autorádio
10. Kam sa presťahovala Bellina matka a jej priateľ?
a) Austin, Texas
b) Houston, Texas
c) Tampa, Florida
d) Jacksonville, Florida

Odpovede:

1.b
2.c
3.b
4.d
5.b
6.c
7.b
8.c
9.b
10.d

Rozvrhy

31. května 2011 v 19:35 | Wikušík |  Rozvrhy hodín Twiligt


Robert Pattinson- Voda pre slony

31. května 2011 v 19:06 | Wikušík |  Novinky

Voda pre slony

Water for Elephants Poster

Veterinárne študent opustí jeho štúdia po tom, čo jeho rodičia boli zabití a pripojí pojazdný cirkus ako veterinár.

Hviezdy:Rober pattinson, Reese Witherspoon a Gristoph Waltz
Spisovaťelia:Richard LaGravenese(scenár),Sara Gruen(román)
Réžia:Francis Lawrence


Ten román môže byť dobrý..=/..Tu je ukážka z filmu posúdte sami=)























Robert Pattinson-rozhovr s Leypress.fr

31. května 2011 v 11:40 | Wikušík |  Novinky

Zaujímavé kúsky o varené vajcia, 1960, a spodná bielizeň


Robert Pattinson bol nedávno v Paríži na podporu 'Voda pre slony.' Jeho krátky rozhovor sLexpress.fr odhaľuje niektoré zaujímavé a humorné kúsky:

Mladý anglický herec, hviezda Twilight filmov, je hrdinom Voda pre slony teraz, keď čakáme na jeho časť v Cosmopolis, nové Cronenberg ...

Ak ste boli na mieste ... Ak ste boli na mieste, oblasť South Bank v Londýne. Medzi Hayward Gallery, Národné divadlo a všetky ďalšie činnosti, som sa nikdy nudiť. Chcel by som tiež povedať, New York pre úchvatná panoráma tvoria budovy a rýchle tempo mesta, bez ohľadu na dennú dobu.


Detstvo jedlo ... Varené vajcia so soľou na boku toast na dosah ruky. Nevyhnutne, to je pre mňa cítim sa ako v sobotu, keď moja matka to robila pre mna. Som trochu nostalgický tejto doby.

Zviera ... slon. Je to chytrý a ukľudňujúce zviera. Majú neuveriteľnú zručnosť. Veľa som sa naučil od neho pri práci na filme. Chcel by som tiež pridať girafe, pretože som mal možnosť hrať sa s dieťaťom girafe sotva väčší ako ja.


Éra ... Som veľký fanúšik hudby a štýl obliekania z roku 1960. Či už v Anglicku alebo v Spojených štátoch, sa mi páči všetko, čo je z tej doby.

Album ... Je ťažké vybrať jeden. Dávam ti svoje top 5: Night Train Oscar Peterson, One Love Bob Marley & The Wailers, Moondance, Van Morrison, Abbey Road, Beatles, a Enter Wu-Tang (36 Chambers), Wu-Tang Clan. Všetci so mnou hovoria svojím vlastným spôsobom.

Umelec ... cannonman v cirkuse. Mám rád riziko. Milujem mať pocit lietania. Byť fúzy dáma, tak aby mi to nevadilo . Aby sme sa vyhli holrniu!

Kniha ... Money, Money Martin Amis. Čítal som to, keď mi bolo 15, čítal som to stokrát od tej doby, a vždy ma to rozosmeje. Amis sa podarilo vytvoriť svet, ktorý je zároveň zábavný a drsný. Rád by som hral John Self, skazený hrdina, ktorý je bez ilúzií, on to vytvoril.

Základný odev ... Bez váhania, spodná bielizeň: je to naozaj len kúsok, čo potrebujete! To a slnečné okuliare, ktoré sú doplnkom, ktorý mám rád! Doma, som neustále v tomto oblečení.

Citáty ... "Chyby sú dvere objav", James Joyce. Smiliar jedno: "Človek môže byť zničený, ale nie porazený" od Ernesta Hemingwaya. Obaja mi pripomínajú, že naše najväčšie chyby sú skúsenosti a od nich sa učíme najviac. Dúfam, že k zlepšeniu každému želaám žiť ďalší deň, že?




Twilight torty

30. května 2011 v 19:41 | Wikušík |  ◕Twilight veci◕
Mnam..dala by som si fanúšikom Twilight a máš čoskoro narodeniny?Ták neváhaj a daj si upiesť Twilight tortu.T sú niekoľko ukážok =)














































7







Twilight veci

30. května 2011 v 19:25 | Wikušík |  ◕Twilight veci◕
Tých vecu twilight je už vela á určite ste už niektoré videli noo ale pre tých čo nevideli.=)


















































Kto chce sprijateliť?

30. května 2011 v 18:59 | Wikušík |  Kto chce sprijateliť?

Chcéš sprijateliť blog?Píš do kometárov...=)

Ták píš 1.Meno
2.Názov blogu
3.web

Aj ty niečo pridaj!

30. května 2011 v 18:48 | Wikušík |  Moje novinky!
Ahoj tu do kometárov píšte vaše novinky.V pripade dlhého článku alebo podobne píšte na email:wikinka43@azet.sk.
Pre uvedenie tvojich noviniek potrebujem tvoje meno alebo prezívku,ak chceš aby som uviedla že ty si poslal túto iformáciu!
Vaše články uverejním najneskor do 3 dni.=)

Pravidlá blogu!

30. května 2011 v 18:37 | Wikušík |  O blogu
Ahojte ták toto je môj blog.Určite ste sa pozreli aj na iné rubriki kedže ste navšivili aj túto.Napíšem vám tu niekoľko pravidiel o mojom blogu : 1.Komentovať príspevky( ked ste sa na moju rubriku pozreli a zaujala vás budem rada ak
toto pravidlo dodržíte.Za pochopenie dajujém=D)

2.Navštevovať môj blog aspon raz do mesiaca(nemusíťe)

3.Môžete kopírovať moje iformácie ktoré pridavam na blog!PROSÍM napíšte aj zdroj!(Pre tých
ktorý nevedie zdroj je z kade ste skopírovali informácie napr.NOVINKY TWILIGHT.=) ked už
kopírujete do kometára napíšteze ste tento článok kopírovali dakujém velmi pekne.


4.Budem rada ak svoj email zadáťe do odber noviniek.

5.Máte aj vy nejaké ine novinky z ktorími by ste sa podelili ?Ták šup s nimi sem na môj blog
do rubriky Moje novinky.

6.Máte aj vy svoj blog a radi by ste sa sprijatelili?Ák áno píšte do rubriky Kto chce
sprijateliť?

7.Zapájať sa do súťaží!

Á viác už neviem..=))..Ked budete aspon 2 z týchtom pravidiel dodržiavať budem véélmi rada
Dakujém za pochopenie.:)

BTS videá z natáčania Fierce People a The Messengers V pokračovaní novinky nájdete videá z natáčania Fierce People a The Messngers.

29. května 2011 v 12:54 | Wikušík |  Novinky

BTS videá z natáčania Fierce People a The Messengers

V pokračovaní novinky nájdete videá z natáčania Fierce People a The Messngers. Možno ste tieto vidá už videli, ale pre mňa sú nové.






Jackson sa zranil počas nakrúcania Breaking dawn

29. května 2011 v 12:44 | Wikušík |  Novinky

Jackson sa zranil počas natáčania Breaking Dawn

Jackson prekvapil svoju fanynku, keď jej prostredníctovom televíznej show poďakoval za podporu . Prezradil aj jedno tajomstvo - počas natáčania BD si zlomil rebro, ale keďže si chcel spraviť všetky kaskadérske kúsky sám, pokračoval v natáčaní so sadrou.

Paparazzi-Daniel Taylor Lautner

29. května 2011 v 12:39 | Wikušík |  Paparazzi
Tieto fotky sú už staršie musím povedať.



taylor - twilight-series photo

taylor - twilight-series photo

taylor - twilight-series photo

taylor - twilight-series photo

BRAVO a zase BRAVO

29. května 2011 v 12:34 | Wikušík |  BRAVO
Od natáčania Twilight sági sa v časopisch BRAVO objavilo kopu fotografíí a pod.Ale len niektoré z nich som vám vybrala.






















































Bravo

29. května 2011 v 12:20 | Wikušík |  Novinky















Ták toto sú stránky časopisu BRAVO.(Nie zo slovenského BRAVA!:D)


Paparazzi-Robert Pattinson

28. května 2011 v 16:13 | Wikušík |  Paparazzi

Paparazzi-Kristen Stewart

28. května 2011 v 16:03 | Wikušík |  Paparazzi
Tu sú niekoľko fotiek ,ktoré nafotili paparazzi!


Súťaž

28. května 2011 v 14:37 | Wikušík |  Sútaže
Ahojte toto je moja prvá súťaž ktorú robím na svojom novom blogu.Takže budem rada ak sa do súťaže zapojíte.

Podmieky súťaže: 1.Odfotte sa z knižkou ,plagátom.tričkom,či perečnikom Twilight.(Na veci musí byť vidno postavu alebo názov).
2.Posielajte na email Wikinka43@azet.sk(To je môj email alevaše fotky hned uverejním tu na tomto blogu.)
To je všetko vaše fotky budem uverejnovať tu na tomto blogu Twilight a postupne vy sami budete hlasovať
o najkrajšu fotku.
Súťaž trvá od 28.5.2011 do 20.6.2011.Len do ftedy posielajte vaše fotky!

Dom Cullenových

27. května 2011 v 19:46 | Wikušík |  Dom Cuullenovích

Toto je dom Cuullenových!Aj vám sa páči tak ako mne?=)







Spálne:


Kuchine:


Obívačka :

Kúpelna:

Čo hovoríte na ich dom?Svoje názori píšte do komentárov dákujem vám:).

Twilight 4-Úsvit.Breaking dawn

27. května 2011 v 16:45 | Wikušík |  Obsah filmov twilight
Twilight 4-Úsvit
Breaking down
Záverečná časť twilight ságy prináča mnoho strhujúcich mometou , zamotaných častí a objastňovanie všetkeho až na samotný koniec pribehu Belly a Edwarda. Podľa mňa osobne skvelý záver :)
Stručný obsah: Veci sa vyvinú k dobrému . Edward sľubi Belle , že slní jej veľkú túžbu (Bella chce byť upírom) pod podmienkou , že si ho vezme. Belle sa táto myšlienka najprv nepáči nakoniec sa to vyvinie tak , že Edward a Bella majú svadbu. Na svadobnú cestu odchádzaju na ostrov ktorý dostala Esme. Všetko sa však skopmlikuje a Bella otehotnie. Odcházaju do domu Cullenovcov. Edward chce aby si Bella nechala dieťa vziať lebo jej ľudské telo nie je stavané aby ho mohla vynosiť. Bella však svoje dieťa miluje nedovolí im to. Dieťa z nej vysáva život aj ked ono samo ju veľmi miluje a nemôže zato , pri pôrode Bella umiera pretože stráca veľa krvy , dieťa sa nakoniec narodí cisárskym rezom. Edward vpichne svoj upíri jed Belle priamo do srdce a tým ju premení na upíra a zároveň aj zachráni. Bella sa stava upírkou a veci idú až príliš dobre aby sa nepokazili . Nie je ako každý novorodený upír dokáže držať svoj smed na uzde čo všetkých veľmi udivuje. Má užastnú sebakontrolu. Jacob sa "otiskne" ( stáva sa to vlkolakom , je to niečo ako láska na prví pohľad ale omnoho omnoho silnejšie , naprostá oddanosť, neuveriteľná láska) do Bellynej dceri Renesmee ( Neskôr ju všetci volaju Nessie). Všetko sa však začne komplikovať ked sa o Nessie dozvedia Volturioni , ktorý si myslia, že je to nesmrteľní dieťa ( nesmrteľné deti- malé deti ktoré upíry premieňali tiež na upírou a ktoré tým pádom nemali žiadnu kontrolu nad sebou nad svojimi pudmy , zabíjali ako sa im chcelo , nerešpektovali utajenie prosto nič, Volturioni zakázali upírom aby vytvárali takéto deti) tí prídu aby Nessie zabili. Cullenovci dovedú do domu mnoho svojich upírich priateľov aby dosvečili že Nessie nie je nesmrteľné dieťa ale napoly upír a napoly človek , čo dokazuje aj jej rýchli rast, takže nemôže byť nesmrteľné dieťa. Volturioni vypočujú čo im Cullenovci povedia a potom sa chcú poradiť či Nessie zabiť pretože sa im zdá stále ako hrozba alebo ju nechať žiť. Nakonie prichádza Alice a Jasper z jedným poloupírom ktorý je rovnako ako Nessie napoly upír napoly človek . Ten objasní Volturionom , že nie je nebezpečný a nakoniec sa Volturioni rozhodnú nechať Nessie nažive. Všetko sa končí šťastne. "Věčnost a věčnost a věčnost"Bella a Edward šťastne spolu až naveky .

Twilight 3-Zatmenie

27. května 2011 v 16:44 | Wikušík |  Obsah filmov twilight
Twilight 3-Zatmenie
Zatmenie
Tretia časť twilight ságy je prevažne o milostnom trojuholníku medzi Edwardom , Bellou a Jacobom.Taktiež sa tu dozvedáme historiu ( to ako sa stali upírmi a ich začiatky upírieho života) Rosialie a Jaspera.
Stručný obsah:Na začiatku je všetko fajn Edward a Bella sú zas spolu a šťastný. Všetko ide pomerne fajn rozpor však nastáva v tom , že Bella sa chce priateľiť s Jacobom pretože práve on pri nej stál ked Edward odišiel a ked jej bolo najlepšie a cíti k nemu nejaký pocit vdaky. To však nie je jednoduché . Upíri a vkolaci sú od prírody nepriatelia a Edward nechce práve preto , že sa bojí , že by jej Jacob mohol nejak ublížiť ju nechce nechať v jeho prítomnosti. Ked raz odchádza Edward na lov Bella sa vkradne do La Push a stretáva sa s Jacobom. Ked sa to dozvie Edward zúri. Nakoniec sa však sytuácia ukľudní a Edward si uvedomí , že takto nemôže byť takýto a nakoniec povolí Belle aby sa s Jacobom normálne stretávala aj ked má o ňu starosti. Vo vedlajšom meste vičíňa Viktoria s bandou novorodených upírou a vyvražduju ľudí. Bella si dá všetko do súvisu a ked zistí , že zas idú po nej vlkolaci a Cullenovci uzavrú na čas mier aby Bellu ochránili. Nakoniec nad novorodenými vyhrávajú , zabijú aj Viktoriu a Bella je zas na čas v bezpečí. Jej rozpor medzi Jacobom a Edwardom však nekončí . Ona sama vie že Jacoba berie len ako priateľa a že Edward je láskou jej života, Jacob to však berie inak a do Belly sa zaľúbi , ona mu však jeho lasku nechce opetovať pretože miluje Edwarda. Tak sa trojuholník nakoniec vyvinie.