Ako dobre poznáš Bellinu rodinu,

31. května 2011 v 19:49 | Wikušík |  Testy Twilight
1. Ako sa volá Bellina matka?
a) Esme
b) Renee
c) Jessica
d) Nikto nevie.
2. Ako sa volá Bellin otec?
a) Billy
b) Phil
c) Charlie
d) Carisle
3. Ako sa volá Bellin nevlastný otec?
a) Billy
b) Phil
c) Charlie
d) Carisle
4. Čo robí Bellin otec?
a) požiarny náčelník
b) právnik
c) doktor
d) policajný náčelník
5. Čo robí Bellin nevlastný otec?
a) hráč futbalu
b) hráč baseballu
c) hráč basketbalu
d) ani jedno z uvedeného
6. Prečo sa Bella presťahovala k jej otcovi?
a) vyhodili ju z jej starej školy
b) chýbal jej otec
c) aby jej mama a nevlastný otec mohli spolu tráviť viac času
d) jej nevlastný otec ju nechcel vidieť
7. Čo robí Bellina mama?
a) je náhradná učiteľka
b) zdravotná sestra
c) spisovateľka
d) recepčná
8. Čo dala Belle mama na jej osemnáste narodeniny?
a) letenky
b) zápisník
c) fotoaparát
d) autorádio
9. Čo dal Belle jej otec na jej osemnáste narodeniny?
a) letenky
b) zápisník
c) fotoaparát
d) autorádio
10. Kam sa presťahovala Bellina matka a jej priateľ?
a) Austin, Texas
b) Houston, Texas
c) Tampa, Florida
d) Jacksonville, Florida

Odpovede:

1.b
2.c
3.b
4.d
5.b
6.c
7.b
8.c
9.b
10.d
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama